www.minikraft.no Minikraft Ti. 19. nov. 2019

Minikraft AS

Postboks 33

8638 Storforshei

Vis på kart

 

Tlf: 75 15 70 10

Fax: 75 15 70 11

post@minikraft.no

 

Link til vår facebookside

Minikraft

 

Minikraft ble startet i 2002 etter at vi hadde bygget flere kraftverk i egen regi. Vi så behovet i markedet for en leverandør med god faglig kunnskap og gode produkter.

 

 

Minikraft har i de senere årene satt i drift mange anlegg i Norge og Europa, og kan vise til referanser på små kraftverk tilbake til 1972. Vi har bevist med vårt konsept at kundene har fått lønnsomhet i alle prosjekt etter 1. hele driftsår.

 

 

Minikraft har kompetanse, utstyr og erfaringer fra planlegging, bygging og drift av vannkraftverk. Vi er med på eier og driftsiden på flere kraftverk og har skaffet oss erfaringer med mange ulike typer løsninger. Ut fra dette har vi kommet fram til et kostnadseffektivt konsept som gir eierne anlegg med minimalt med drifts og vedlikeholdskostnader.

 

 

Vi utfører analyser, både teknisk og økonomisk, budsjetterer, prosjekterer og bygger – alt etter kundens ønske.

 

 

Minikraft har kompetanse for små og store kraftverk, Både semikaplan, francis, turgo og pelton. Vi kan levere maskiner med fallhøyder fra 2 meter og opp. Minikraft samarbeider med Cargo & Kraft Turbin i Sverige og Turbogen Sarl i Sveits. Sammen har gruppen kompetanse i Skandinavia for alle fallhøyder.

 

I Minikraft har vi kompetanse innenfor elektro/automasjon, turbinteknikk og drift av vannkraftanlegg.

 

Minikraft arbeider i nærhet til kundene, og arbeider med oppfølging og rådgivning gjennom hele prosessen.

 

Minikraft er der når dere trenger oss.

 

 

Kontakt Minikraft AS i dag for en uformell prat og en vurdering av dine muligheter for utbygging.

Minikraft Cleanergy clean energy energi kraft power vannkraft kraftanlegg anlegg kraftverk minikraftverk småkraft småkraftverk turbiner generatorer drift Helgeland Nordland Norge