www.minikraft.no Minikraft To. 4. juni 2020

Haneseth Energi AS

Terminalveien 21

8624 Mo i Rana

 

Tlf: 75 15 70 10

 

energi@haneseth.no

 

Link til vår facebookside

Haneseth Energi AS

 

Bedriften ble startet som Minikraft AS i 2002 etter at vi hadde bygget flere kraftverk i egen regi. Vi så behovet i markedet for en leverandør med god faglig kunnskap og gode produkter. i 2017 gikk Minikraft AS inn i Haneseth gruppen og endret da navnet til Haneseth Energi AS

 

 

Vi har i de senere årene satt i drift mange anlegg i Norge, Europa, Afrika og Amerika og kan vise til referanser på små kraftverk tilbake til 1972. 

 

 

Vi har kompetanse, utstyr og erfaringer fra planlegging, bygging og drift av vannkraftverk. Vi er med på eier og driftsiden på flere kraftverk og har skaffet oss erfaringer med mange ulike typer løsninger. Ut fra dette har vi kommet fram til et kostnadseffektivt konsept som gir eierne anlegg med minimalt med drifts og vedlikeholdskostnader.

 

 

Vi utfører analyser, både teknisk og økonomisk, budsjetterer, prosjekterer og bygger – alt etter kundens ønske.

 

 

Vi har kompetanse for små og store kraftverk, Både semikaplan, francis, turgo og pelton. Vi kan levere maskiner med fallhøyder fra 2 meter og opp. 

 

 

 

 

Kontakt Minikraft AS i dag for en uformell prat og en vurdering av dine muligheter for utbygging.

Minikraft Cleanergy clean energy energi kraft power vannkraft kraftanlegg anlegg kraftverk minikraftverk småkraft småkraftverk turbiner generatorer drift Helgeland Nordland Norge